Seguidores

sábado, 11 de junio de 2016

AQUELL NEN QUE NO JUGAVA AMB ELS ALTRES




AQUELL NEN QUE NO JUGAVA AMB ELS ALTRES


Vull saber per què ningú es va preocupar mai d’ aquell nen que no jugava amb els altres. Vull saber per què aquell nen que no jugava amb els demès sempre era castigat per no fer el mateix que feien els demès. Vull saber si sabeu què necessitava aquest nen, perquè li vau oferir tot el contrari. Vull saber si podeu ni tan sols imaginar la ràbia que va sembrar la vostra indiferència en aquest nen. Vull saber si sou conscients de que aquell nen va créixer diferent que els altres. Vull saber per què, després, els altres nens, que també havien ( havíeu)  crescut, van (vau) continuar apartant-lo perquè no s’ “adaptava” a la seva ( vostra) “societat”. Vull saber per què aquest nen va anar a parar a la consulta d’ un ( i mil)  psiquiatre(s) per a ser drogat la resta de la seva vida i, així, aconseguir, que el nen gran semblés un dels altres ( vostres). Us feia vergonya? Pena sé que no. Vull saber per què després de “medicar” aquest nen durant mitja vida perquè els altres (vosaltres) tenien ( teníeu) un problema amb ell, ara us pregunteu per què es dedica al què es dedica? Algú ho sap? ( !!! ) Resposta:  Doncs no, no és a odiar, és a estimar...Aquí els que no heu sabut estimar en la vostra puta vida sou vosaltres.Curiós el què ha après aquest esbirro de la societat mentre vosaltres competíeu a veure qui arribava primer a l’ infern, no?



griFOLL

2 comentarios:

Helena Bonals dijo...

Jo tampoc jugava amb els altres, i a la carrera era invisible, o portava la malaltia a la cara. Ara tinc més èxit, tot s'ha de dir. No renego de les medicines. Tot i que deia Lewis Carroll que les millors persones són boges.

grifoll - comunicat important dijo...

Per això tens un cor tan gran...El Lewis Carroll crec que tenia molta raó. De fet, els bojos són els altres, han confós la sensibilitat amb la bogeria. Els "normals" no viuen...empaitar la "normalitat" sí que es una bogeria!!! Gràcies per ser com ets, valenta!!!! <3!